Duben 2007



Zajímavosti:

30. dubna 2007 v 16:14
Začínala jako modelka. Objevil ji fotograf na jakési hollywoodské párty, a hned jí doporučil zajít do Elite Modeling Agency.

Má kubánského otce.

Nikdy si nemyje obličej v ničem jiném než vodě EVIAN.

V 18 se přiotrávila nadměrným požitím alkoholu.

Je velice pověrčivá

Cameron Diaz: "Mám strach ze závazků."

30. dubna 2007 v 16:12
Cameron Diaz
Proč je vlastně Cameron Diazová, jedna z nejlépe placených hereček s bulvárními novináři stále na nože? Stačí si přečíst pár loňských titulků: Cameron čeká s Justinem dítě (leden), Justin Timberlake flirtuje s Christinou Ricciovou (únor), Justin a Cameron se po třech letech rozcházejí (červen), Justin a Cameron léčí svůj vztah romantickým výletem do Paříže (červenec), Justin a Cameron si užívají surfování na Havaji (srpen), Justin a Cameron se zasnoubili (září)...
"Je to vážně legrační. Podle tisku se jeden týden rozcházíme a další se bereme. Už to vážně nestíhám. Musím říct, že doopravdy jsme se ještě ani nezasnoubili. Cameron mi zatím nekoupila prstýnek. Čekám na to až přede mnou padne na kolena a požádá mě o ruku," vtipkoval v září Justin. Že by mu ještě v žaludku ležela předloňská kauza, kdy bulvár vynesl zprávu, jak mu Cameron nasadila parohy? Paparazzi ji načapali v objetí s producentem nové show na MTV Trippin'. Cameron samozřejmě důvěrné dotyky na fotografiích označila za přátelské objetí a The National Enquirer okamžitě zažalovala o 30 milionů dolarů odškodného. Soud se táhl až do loňského listopadu, kdy skončil dohodou.

Ideální práce

Nadílku v podobě Cameron Diazové v hlavní roli si pro nás filmoví distributoři připravili naposledy na Vánoce. Tři dny před Štědrým dnem měly premiéru Prázdniny. Ve svém nejoblíbenějším žánru, romantické komedii, se tentokrát nechala Cameron svést britským hercem Judem Lawem. Natáčelo se v Londýně a holywoodská star tu začala mít pocit, že všichni Angličané jsou ohromní sukničkáři.
"Nevěra je v Británii naprosto běžná. Moji britští přátelé nikdy u jedné lásky nevydrží." To ona se zatím přes všechny novinářské kachny drží svého Justina zuby nehty. Raději ho netlačí do chomoutu, aby jí neutekl. "Nechci se vdávat, ani neplánuji děti. Mám totiž strach ze závazků," svěřila se pětatřicetiletá herečka v talkshow populární moderátorce Ellen DeGeneresové. Na druhou stranu si momentálně Cameron dává pauzu od natáčení. Prý aby si srovnala svůj soukromý život.
To Justin má opačné plány - workoholismus. Po dlouhé pauze vydal své sólové album Future Sex/Love Sounds a hraje v jednom filmu za druhým. Loni to byly Southland Tales a Alpha Dog. Vedle Bruce Willise a Sharon Stoneové si tu střihl hlavní roli drogového dealera a vraha. A jak je vidět, snaží se své slavnější herecké přítelkyni šlapat na paty. Letos celý pár uslyšíme v animovaném Shrekovi. Cameron tu má hlavní ženskou roli princezny Fiony, Justin jen vedlejšího prince Artieho. "Tuhle roli mám obzvlášť ráda. Před tím, než si nasadím ve studiu sluchátka, totiž nemusím trávit hodiny v maskérně," směje se Cameron.

Kořist lovců autogramů

Od roku 1994, kdy se poprvé objevila na Ţ lmovém plátně, boduje Cameron v jedné anketě krásy za druhou. Loni na jaře však zvítězila v poněkud méně lichotivé soutěži. Časopisem Autograph Collector byla vyhlášena jako hvězda, která dělá největší cavyky při rozdávání autogramů. "Je strašně arogantní a nafoukaná. Když ji potkáte na ulici a slušně požádáte o podpis, buď se otočí a jde pryč, nebo vám začne vysvětlovat, jak jsou lovci autogramů protivní," stěžují si fanoušci.
Blonďatý andílek? Tak to rozhodně není řeč o Cameron. V osmnácti letech si na výletě do Austrálie přivodila otravu alkoholem, před pěti lety vyhrála soutěž v krkání a svou první roli ve filmu Maska získala jen kvůli drzosti. Momentálně se znovu soudí s jedním paparazzi. Údajně se ji a Justina snažil přejet autem.
Zřejmě si však jen chránil vlastní kůži. Když ho milenci načapali, jak na ně s fotoaparátem číhá v křoví před domem jejich přátel, skočil rychle do auta a vyrazil proti nim. Jistě se bál, že dopadne jako už pár jeho kolegů. Cameron je totiž známá tím, že dotěrné fotografy fackuje, a že pod sexy šaty skrývá svaly, za které by se nemusel stydět nejeden chlap. I když tenkrát spíš krotila svého rozzuřeného přítele. Uvidíme, zda se i tahle žaloba nakonec zamete pod koberec.

Pod nůž

Chlapské jsou i Cameroniny koníčky - rychlá jízda v autě, surfování, lezení po skalách, snowboarding a potápění. Naopak Justinův oblíbený golf považuje za neskutečně nudnou činnost bez špetky adrenalinu. "Vyrůstala jsem se samými kluky," vysvětluje Cameron svou poněkud maskulinní povahu. "Myslím, že mám mnohem víc testosteronu než běžná ženská." Ještě že alespoň tak něžně vypadá. I když ani to ne vždy. Italský módní návrhář Valentino Garavani před nedávnem znechuceně komentoval Cameroninu fotku, na které ji paparazzi zachytili ve sportovním.
Cameron Diaz"Herečka by měla vypadat jako star, když opouští dveře svého domu a ne jako homeless." Ani sama Cameron není se svým vzhledem zrovna spokojená. Plánuje plastiku svého při surfování čtyřikrát přeraženého nosu. Prý nejde ani tak o krásu, jako o to, že se jí špatně dýchá. "Jedna strana mého nosu je totálně ucpaná, mám vychýlenou přepážku jako vlakovou výhybku."
Přestože se chystá pod chirurgický nůž, je jinak obdivovatelkou přirozené krásy. Stejně jako její herecká kolegyně Kate Winsletová nadává na hollywoodský idol vyhublých krásek. "Média by měla přebrat zodpovědnost za to, co ukazují v reklamách a na obálkách časopisů. Myslím, že propagace vychrtlých dívek je děsivá a smutná," dodala na adresu novinářů.

Blonďatá Hispánka

Za Cameronin temperament může kubánská krev z otcovy strany, za blond hřívu matčini němečtí předkové. "Mé latinskoamerické kořeny jsou velmi silné. Jenže jsem blonďatá a modrooká, takže mi to nevěří ani Američané, ani Hispánci." Možná to bude důvod, proč se rozhodla Cameron letos v létě obarvit nahnědo. Rodiče to se svou mladší dcerou neměli nikdy jednoduché. Samu sebe Cameron popsala jako tvrdohlavé, svobodomyslné dítě milující dobrodružství. V šestnácti letech utekla z domova a vrátila se až jako plnoletá. Kde do té doby byla? Za pět let stihla procestovat skoro celý svět - Japonsko, Austrálii, Francii, Maroko, Mexiko. Na živobytí si vydělávala modelingem.
Po návratu do Států jí však molo začalo být příliš těsné. A tak se rozhodla vydat na casting ke komedii Maska. Sama byla překvapena ještě po natáčení, jak vysoko se ze dne na den vyšvihla. "Nedošlo mi, že je to opravdu velkoŢ lm. Říkala jsem si, jestli mě v něm rodiče vůbec uvidí. Nakonec mě viděli. Cameron v kinech, to byla síla," svěřila se po premiéře.
Producenti si energické blondýny v komedii s Jimem Carreym hned všimli. A tak rok nato získala možnost zahrát si jednu z hlavních ženských rolí v akčním snímku podle superúspěšné počítačové hry Mortal Kombat. Režisér Paul W. S. Anderson tehdy ještě nemohl tušit, že komička Cameron do akčního žánru nepatří. Nakonec se stejně v adaptaci populární "chodičky střílečky" neobjevila. Těsně před začátkem natáčení si zlomila zápěstí a musela být nahrazena Bridgette Wilsonovou.
V pár thrillerech si za svou víc než desetiletou kariéru Cameron zahrála. I když je ve skutečnosti drsná dost, v rolích drsňaček nijak neoslnila. Stala se královnou romantických komedií, o čemž všechny přesvědčila čtyři roky po svém debutu ve snímku Něco na té Mary je. Vysloužila si za něj nominaci na Zlatý glóbus. Sama po závažné osudové roli v Shakespeareovském dramatu netouží. "Hrozně ráda rozesmávám lidi, a proto mám tak ráda komedie. Rozhodně mě nikdy neuvidíte v divadle. Nedokázala bych si zapamatovat text," udržuje si i přes tmavé vlasy image hloupé blondýnky, za kterou se podle svých slov nikdy nestyděla.

C.D Photos

30. dubna 2007 v 16:06


Zná ji jako svý boty

30. dubna 2007 v 15:52
Sestry Maggie a Rose Fellerovy nemají kromě velikosti bot 8 ½ zdánlivě vůbec nic společného. Jsou sice nejlepší kamarádky, ale zároveň absolutní protipóly, když přijde na hodnoty, cíle a životní styl. Maggie (Cameron Diaz) nevynechá jedinou party, střední školu dokončila s odřenýma ušima, zaměstnání mění jako své obří ponožky a za svou největší přednost považuje přitažlivý vzhled. Je často bez práce a přežívá jako bezdomovec na gaučích svých známých a příbuzných. Její důvěra ve vlastní intelektuální schopnosti se blíží nule, cení si víc make-upu než knih a má vrozený talent zvolit dokonalý ohoz pro jakoukoliv příležitost.
Obrázek “http://www.kinopremiery.cz/trailery/161/znajijakosvyboty_postercz_small.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Filmografie Cameron Diaz

30. dubna 2007 v 15:51
2006 The Holiday ......Amanda
2005 Zná ji jako svý boty (In her shoes) ........ Maggie Feller
2004 Shrek 2 (hlas) ............. Princezna Fiona
2003 Charlieho andílci: Na plný pecky (Charlie's angels: Full Throttle) ........ Natalie Cook
2002 My father's house ......... The girl
2002 Prostě sexy (The sweetest things) ......... Christina Walters
2002 Gangy New Yorku (Gangs of New York) ......... Jenny Everdeane
2001 Shrek (hlas) .......... Princezna Fiona
2001 Vanilkové nebe (Vanilla sky) .......... Julianna 'Julie' Gianni
2001 The invisible circus ............. Faith
2000 Charlieho andílci (Charlie's angels) ........ Natalie Cook
1999 Vítězové a poražení (Any given Sunday) ......... Christina Pagniacci
1999 V kůži Johna Malkoviche (Being John Malkovich) ......... Lotte Schwartz
1998 Něco na té Mary je (There's something about Mary) ....... Mary Jensen
1998 Very bad things .............. Laura Garrety
1997 Keys To Tulsa ........ Trudy
1997 A Life less Ordinary .......... Celine Naville
1997 Svatba mého nejlepšího přítele (My best friend's wedding) ........ Kimberly Wallace
1996 She's the one ........... Heather
1996 Feeling Minnesota .................. Freddie Clayton
1996 Hlava nad vodou (Head above water) ........... Nathalie
1996 The last supper .............. Jude
1994 Maska (The mask) .............. Tina Carlyle


C.D fotecky

30. dubna 2007 v 15:38
Cameron Diaz Cameron Diaz002
Cameron Diaz Cameron Pretty Smile
Cameron Diaz Cameron Diaz Hair Fame
Cameron Diaz Cd1
Cameron Diaz Cd630m2
Cameron Diaz Cameron


Styl C.D

30. dubna 2007 v 15:35
NÁPADITÉ KOMBINACE
Červeno-bílé proužky jsou hit! Doplň je jako Cameron úzkými tmavými džínami, výstřih ozdob originálním šperkem a až bude chladněji, nahoď si přes ramena černý blejzr nebo svetřík.
FOXYTIP! >>
Bílé tričko c černými proužky a obrázkem na předním dílu, Bon Prix, 299 Kč
Proužkované tričko, Romeo&Juliet Couture
Tmavomodré džíny, Diesel
Náhrdelník, Wendy Mink
Balerínky, Delman Shoes
Černé sako, Stark
ZLATÍČKO
Jen ať ti neutečou poslední letošní letní paprsky od sluníčka! Vyjdi si ven třeba v zářivém topu a svetlých džínách - tak jako Cameron.
Top s krajkou, Allen B.
Světle džíny, Miss Sixty
Náramek, Argento Vivo
FOXYTIP! >>
Romantická halenka, Bon Prix, 349 Kč
>>KOUPIT<<
DUHA
Bílá sukně do "A" se hodí ke všemu - dokonce i k pestrobarevnému topu. Návíc dovede chytře ukrýt nedostatky, jako jsou šeroká stehna nebo o něco boubelatější zadeček!
Top s barevnými proužky, Autumn Cashmere Cotton
Bílá nabíraná sukně, Design History
Růžové sandálky, Casadei
FOXYTIP!>>
Bílá sukně, Otto, 499 Kč
>>KOUPIT<<

další fota cameron

30. dubna 2007 v 15:25
cameron namluvila fionu ze šreka...

fotečky cameron

30. dubna 2007 v 15:23

3 miliony za reklamu...

30. dubna 2007 v 15:22
Los Angeles - Cameron Diazové se utěšeně rozrostly nuly na bankovním kontě - přibyly jí na něj tři miliony dolarů (65 milionů korun). A to díky reklamě na mobilní telefony jisté japonské firmy. Čtyřiatřicetiletá hollywoodská herečka se v reklamním spotu, který se natáčel v lednu v Los Angeles, objevuje v blonďaté paruce. Vymóděná je do sexy kostýmku a zatímco živě mluví do mobilu, uhání na botkách s jehlovými podpatky po ulici připomínající třídu v centru New Yorku. Cameron se zdá být tak zaujatá konverzací, že si zřejmě nevšimla toho, že se kolem ní natáčí film plný pirátů, kovbojů a gangsterů."Po celé natáčení se usmívala a vypadala jako kočka," řekl americkému týdeníku US Weekly nejmenovaný zdroj. Reklama se objeví jen v Japonsku. Tučnou sumičku dostane Diazová za pouhých šest hodin práce.


Cameron bez make-upu

30. dubna 2007 v 15:14
Cameron bez make-upu.No co ten make-up všechno nedokáže?

Fotečkyyyy

30. dubna 2007 v 15:12
Fotky Cameron z nejrůznějších premiér:
New Yorkská premiéra filmu Prázdniny (The Holidays-2006)
Cameron Diaz at the New York premiere of Columbia Pictures' The Holiday
Cameron Diaz at the New York premiere of Columbia Pictures' The Holiday
Cameron Diaz at the New York premiere of Columbia Pictures' The Holiday
Los Angeleská premiéra filmu In Her Shoes s Toni Collette-2005
Toni Collette and Cameron Diaz at the Los Angeles premiere of 20th Century Fox's In Her Shoes
Cameron Diaz at the Los Angeles premiere of 20th Century Fox's In Her Shoes
Cameron Diaz at the Los Angeles premiere of 20th Century Fox's In Her Shoes
Cameron Diaz at the Los Angeles premiere of 20th Century Fox's In Her Shoes
Los Angeleská premiéra filmu Shrek 2 - 2004
Cameron Diaz at the L.A. premiere of Dreamworks' Shrek 2
Cameron Diaz at the L.A. premiere of Dreamworks' Shrek 2
Los Angeleská premiéra filmu Charlieho andílci 2 (Charlie Angels-Full Throttle 2003) s Drew Barrymoore a Lucy Liu
Lucy Liu , Drew Barrymore and Cameron Diaz at the LA premiere of Columbia's Charlie's Angels: Full Throttle
Lucy Liu and Cameron Diaz at the LA premiere of Columbia's Charlie's Angels: Full Throttle
Lucy Liu , Cameron Diaz and Drew Barrymore at the LA premiere of Columbia's Charlie's Angels: Full Throttle
Drew Barrymore and Cameron Diaz at the LA premiere of Columbia's Charlie's Angels: Full Throttle
Cameron Diaz at the LA premiere of Columbia's Charlie's Angels: Full Throttle
New Yorkská premiéra The Sweetest Thing - 2002
Cameron Diaz at the New York premiere of Columbia's The Sweetest Thing
Cameron Diaz at the New York premiere of Columbia's The Sweetest Thing
New Yorkská premiéra filmu Gangy v New Yorku (Gangs of New York-2002) s Leem DiCapriem
Cameron Diaz and Leonardo DiCaprio at the New York premiere of Miramax's Gangs of New York
Cameron Diaz at the New York premiere of Miramax's Gangs of New York
Premiéra filmu Shrek
Cameron Diaz at the Westwood, CA premiere of DreamWorks Pictures' Shrek
Cameron Diaz at the Westwood, CA premiere of DreamWorks Pictures' Shrek
Cameron Diaz at the Westwood, CA premiere of DreamWorks Pictures' Shrek
Hollywoodská premiéra filmu Vanilla Sky - 2001
Cameron Diaz at the Hollywood premiere of Vanilla Sky
Cameron Diaz at the Hollywood premiere of Vanilla Sky
Cameron Diaz at the Hollywood premiere of Vanilla Sky

Trapáááásek!

30. dubna 2007 v 15:10
A jeden trapásek Cam:
Byla jsem pozvána do jedné americké talkshow.Měla jsem na sobě šifonový top s hlubokým výstřihem a bokovky.Když jsem si sedla vedle moderátora,všimla jsem si,že jeho pohled sklouzl z mého obličeje trochu níž.Nedalo mi to a koukla jsem se taky.Hned mi bylo jasné,na co se tak soustředil:ve studiovém osvětlení byl můj top totálně průsvitný!Snažila jsem se zlehčit trapnou situaci tím,že jsem vtipkovala o svém ohozu.Nikdo se ale nezasmál!Prostě ostuda jako hrom!Abych se trochu vzpamatovala,rychle jsem se napila koly.Když mi pak moderátor položil první otázku,byla jsem nesmírně šťastná,že se konečně mění téma.Chtěla jsem mu na jeho dotaz pohotově odpovědět,jenže bublinky udělaly své a já si dost hlasitě krkla!Okamžitě jsem zakoktala nějakou omluvu.Všichni na mě šokovaně zírali a bylo jasné,co si o mně myslí.Musím říct,že na tuhle trapnou příhodu jen tak nezapomenu.

About Cameron Diaz

30. dubna 2007 v 15:09
Herečka Cameron Diaz se narodila 30.8.1972 v San Diegu ve znamení Panny.Cameron vyrůstala jako běžná Američanka, tedy až na její přirozenou krásu. Její otec Emilio je původem z Kuby, je mistrem ve společnosti California Oil. Její máma Billie, která je míšenka německé, anglické a americké kultury, pracuje ve firmě zabývající se importem a exportem. Když vyrůstala byla jako mnoho jejich vrstevnic - poslouchala moderní hudbu a byla divoká. Jako náctiletá začala navštěvovat Hollywoodské párty na kterých zůstávala dlouho do rána.

A právě díky navštěvování různých večírků se potkala s Jeffem Dunasem, který ji nabídl práci pro Elite modeling agency. Ačkoliv si Cameron nejprve myslela, že je tato práce pochybná, vzala si jeho vizitku a nejprve se o této nabídce radila s rodinou a přáteli. Nakonec se v 16 letech rozhodla začít kariéru modelky.

Poté co opustila Long Beach, začala cestovat po celém světě jako modelka, začala se objevovat v mnoha různých magazínech. Ve svých 18-ti letech měla otravu alkoholem, když byla Austrálii.Ve 21 letech se vrátila zpět do Kalifornie a ačkoli pokračovala v práci modelky, chtěla však ještě více. V roce 1994 se zúčastnila konkurzu na malou roli ve filmu Maska "The Mask". Ačkoliv neměla naprosto žádné herecké zkušenosti, získala hlavní ženskou roli po boku komika Jima Carreyho.

Následovala další role v nízko-rozpočtových filmech jako "The Last Supper", Líbánky bez ženicha "Feeling Minnesota" kde si zahrála po boku Keanu Reevese. Najednou Cameron začala cítit, že dosáhla hereckého vrcholu. Pokračovala dále v herectví ve filmu Svatba mého nejlepšího přítele "My Best Friends Wedding", kde hraje spolu s Julií Roberts.

Krátce poté opět zasáhla stříbrné plátno filmem Extra život "A Life Less Ordinary" hrající poboku Ewana McGregora. Bohužel tento film nebyl příliš přijatý kritikou, ale skutečně Cameron nasměroval do nové věhlasné role Něco na té Mary je "There's Something About Mary", kde hrála po boku Bena Stillera a Matta Dillona. S hercem Dillonem se intimně seznámila při natáčení a tři roky spolu chodili. Také si nedávno zahrála po boku Al Pacina v "Any Given Sunday" a s Johnem Cusackem ve filmu V kůži Johna Malkoviche "Being John Malkovich". Také si zahrála s Drew Barrymore a Lucy Liu ve filmu Charlieho andílci "Charlie's Angels".Momentálně září na plátnech ve filmu Prázdniny "The Holidays".